Γιατί η Bella Frutta

Προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, καθώς και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε καθιστούν την Bella Frutta έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές στον χώρο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Ταχύτητα & ευελιξία στα logistics

Το εξειδικευμένο και έμπειρο στον τομέα των logistics προσωπικό, σε συνδυασμό με την κομβική θέση στην οποία βρισκόμαστε, διασφαλίζουν σύγχρονες υπηρεσίες με ταχύτητα, και αποτελεσματικότητα. Τόσο στην αποθήκευση, όσο και στην μεταφορά φρέσκων φρούτων και λαχανικών εγγυόμαστε ποιότητα και φρεσκάδα.

Συνέπεια & αξιοπιστία

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με τους καλύτερους παραγωγούς σε όλο τον κόσμο και η εμπειρία στον προγραμματισμό, μας δίνουν τη δυνατότητα να καλύπτουμε τις ανάγκες των αγορών όλο τον χρόνο.

Από το χωράφι στο ράφι

Γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της αγοράς, επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας και έχουμε άμεση πρόσβαση στο προϊόν, χωρίς διαμεσολαβητές. Έτσι, γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί, προσφέροντας άριστης ποιότητας φρούτα και λαχανικά γρήγορα, με ασφάλεια και αυστηρό έλεγχο.